top of page

Behandlinger

Thai Massage

Thai massage er en form for terapeutisk massage, der både berører krop og sjæl. En behandling skaber ro, balance og harmoni i kroppen, ligesom sanser og muskler får en opfriskning. Thai massage hjælper med at genskabe kroppen fleksibilitet, og på trods af den rolige massage, tilføres kroppen ny energi som hjælper med at hæve både selvværd og fysisk udholdenhed. Thai massage er et effektivt værktøj mod de fleste muskelrelaterede lidelser som f.eks. hovedpine, ondt i ryggen, uro i benene og generel slaphed, men det virker kun hvis man har tid og tålmodighed til at få massagen udført rigtigt.

 

Olie & Aroma Massage

En massageform, vi anbefaler som afslapningsterapi og til personer med ledskader (f.eks. gigt).  Oliemassagen arbejder i dybden på en anden måde end thai massage. Både muskler og væv blødes op, tilføres ny energi og spændstighed. Ved aromamassage benyttes der yderligere æteriske olier fra forskellige blomster og urter der har helende og stimulerende effekt på hud, muskler og duftsansen. For både olie og aroma massagen gælder det, at massagen så at sige arbejder videre i en tid efter at selve massagen er afsluttet. Olierne forbliver i huden og efterlader den velgørende virkning i en tid.

 

Hot Stone Massage

Hot stone massage er en massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsom til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.
Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand. Hot stone massage har en vidunderlig virkning på kroppen, både fysisk og psykisk.
Lavastenene opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca. 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

 

Ansigts Massage

En ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort.
Derfor kan ansigtsmassage give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende og massagen forøger hudens elasticitet og mindsker rynker. Er en vidunderlig afstressende måde at få et naturligt ansigtsløft. Ansigtsmassage er fantastisk og har en særdeles gunstig virkning på hele nervesystemet, da der findes et stort antal nervepunkter i ansigtet.
Massagen giver en behagelig afspænding der ofte kan mærkes helt ud i kroppen.

 

 
massage, thai, olie, aroma, hotstone, kolding, billig, siam, spa, ægte, thailandsk, skønhed, afslapning, forkælelse, gavekort,
bottom of page